Anko Haarwerken

Anko Haarwerken

Haar problemen

Haaruitval/Dun haar

Voor mensen die te maken hebben met haaruitval of dun haar, bieden wij hoogwaardige haarstukken aan. Dit is een veelvoorkomend probleem, maar liefst 3 miljoen Nederlanders ervaren dun haar of zelfs ernstige haaruitval. Hoewel we geen magische oplossing hebben om je eigen haar terug te geven, kunnen we wel zorgen voor de meest prachtige oplossing met 100% echt haar. 

Ontdek onze oplossingen en herwin je zelfvertrouwen met ons assortiment van natuurlijke haarstukken.

Alopecia

Alopecia is de meest voorkomende haarziekte, vaak gekenmerkt door dunner wordend haar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor deskundige hulp met betrekking tot haarproblemen. Als specialisten in haarwerken, zijn wij trots op onze samenwerking met Anko Haarwerken. Het is belangrijk te beseffen dat wij haarverlies niet kunnen stoppen of genezen, maar we bieden wel de perfecte oplossing om je zelfvertrouwen te herstellen met onze hoogwaardige haarwerken.

Chemotherapie

Wij bieden diverse mogelijkheden haarwerken aan, zelfs binnen de dekking van de basisverzekering. Bij ons staat jouw privacy centraal en wordt te allen tijde gewaarborgd.

Haarwerken/Pruiken

Voel je je onzeker door dunner wordend haar of haaruitval? Onze haarstukken bieden de perfecte oplossing. We hebben een breed scala aan haarsoorten en materialen beschikbaar, waaronder Europees echt haar, synthetisch haar en vital haar. Elke keuze die je maakt voor een haarstuk heeft zijn eigen unieke voordelen op het gebied van prijs, duurzaamheid en looks.

Intake Gesprek

Wij starten altijd met een intake gesprek, waarin we uitgebreid uw situatie bespreken. We wijzen u op vele mogelijkheden, zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw persoonlijke wensen. 

Hairstyliste Marion is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Over Anko Haarwerken

Meest gestelde vragen

Maatwerk haarwerken zijn speciaal ontworpen haaroplossingen die volledig zijn afgestemd op uw hoofdvorm, huidskleur en haartextuur. Deze haarwerken worden op maat gemaakt om perfect bij uw persoonlijkheid en levensstijl te passen.

Ja, we bieden zowel synthetische als echt haar opties aan. Echt haar geeft een zeer natuurlijke uitstraling en kan gestyled worden zoals u dat wilt, terwijl synthetische opties duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

We voorzien u van gedetailleerde informatie over het onderhouden en stylen van uw haarwerk, zodat het altijd op zijn best blijft uitzien.

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring begrijpen we de behoeften van onze klanten en blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën.
  • Individuele Aandacht: We bieden persoonlijke aandacht aan elke klant, waarbij uw tevredenheid en comfort voorop staan.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze haarwerken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap voor een langdurige en fantastische uitstraling.
  • Vertrouwelijkheid: We creëren een vertrouwelijke en respectvolle omgeving, begrijpend dat haarverlies een gevoelig onderwerp kan zijn.

Al 35 jaar een trendy kapsalon.

Contact

Handige Pagina's

2023 © Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Online Revolution

Snel een afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem.