Anko Haarwerken

Anko Haarwerken

Haar problemen

Haaruitval/Dun haar

Voor mensen die te maken hebben met haaruitval of dun haar, bieden wij hoogwaardige haarstukken aan. Dit is een veelvoorkomend probleem, maar liefst 3 miljoen Nederlanders ervaren dun haar of zelfs ernstige haaruitval. Hoewel we geen magische oplossing hebben om je eigen haar terug te geven, kunnen we wel zorgen voor de meest prachtige oplossing met 100% echt haar. 

Ontdek onze oplossingen en herwin je zelfvertrouwen met ons assortiment van natuurlijke haarstukken.

Alopecia

Alopecia is de meest voorkomende haarziekte, vaak gekenmerkt door dunner wordend haar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor deskundige hulp met betrekking tot haarproblemen. Als specialisten in haarwerken, zijn wij trots op onze samenwerking met Anko Haarwerken. Het is belangrijk te beseffen dat wij haarverlies niet kunnen stoppen of genezen, maar we bieden wel de perfecte oplossing om je zelfvertrouwen te herstellen met onze hoogwaardige haarwerken.

Chemotherapie

Wij bieden diverse mogelijkheden haarwerken aan, zelfs binnen de dekking van de basisverzekering. Bij ons staat jouw privacy centraal en wordt te allen tijde gewaarborgd.

Haarwerken/Pruiken

Voel je je onzeker door dunner wordend haar of haaruitval? Onze haarstukken bieden de perfecte oplossing. We hebben een breed scala aan haarsoorten en materialen beschikbaar, waaronder Europees echt haar, synthetisch haar en vital haar. Elke keuze die je maakt voor een haarstuk heeft zijn eigen unieke voordelen op het gebied van prijs, duurzaamheid en looks.

Intake Gesprek

Wij starten altijd met een intake gesprek, waarin we uitgebreid uw situatie bespreken. We wijzen u op vele mogelijkheden, zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw persoonlijke wensen. 

Een intake gesprek kan al binnen 5 werkdagen en is geheel vrijblijvend en gratis! Hairstyliste Marion is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Handig om te weten!

Bij Hairstyliste Marion ben je verzekerd van hoogwaardige service en klanttevredenheid. Profiteer van onze royale fabrieksgarantie van maar liefst 6 maanden op eventuele fouten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je aankoop. Onze efficiënte en snelle service garandeert dat je bestelling binnen 2 werkdagen wordt geleverd, waardoor we je zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn.

Daarnaast bieden wij flexibiliteit met de optie voor zowel ziekenhuis- als huisbezoeken, om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen. Maak je geen zorgen, want wij staan ook na de levering voor je klaar met nazorg indien nodig.

Om het plaatje compleet te maken, geven wij je de mogelijkheid om je afspraak bij ons te reserveren, met een minimale reserveringsperiode van 3 weken en een maximale reserveringsperiode van 6 weken. Op die manier kun je jouw bezoek plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Wij zijn er trots op erkend haarwerkspecialist te zijn, wat betekent dat wij het financiële werk met betrekking tot de zorgverzekeraar voor jou uit handen nemen. Wij zijn aangesloten bij de meeste zorgverzekeraars, waardoor je kunt profiteren van de juiste vergoedingen en tegemoetkomingen voor onze diensten. Bij Hairstyliste Marion streven we ernaar om je niet alleen van prachtig haar te voorzien, maar ook om de gehele ervaring zo gemakkelijk en zorgeloos mogelijk te maken.

Over Anko Haarwerken

Meest gestelde vragen

Maatwerk haarwerken zijn speciaal ontworpen haaroplossingen die volledig zijn afgestemd op uw hoofdvorm, huidskleur en haartextuur. Deze haarwerken worden op maat gemaakt om perfect bij uw persoonlijkheid en levensstijl te passen.

Ja, we bieden zowel synthetische als echt haar opties aan. Echt haar geeft een zeer natuurlijke uitstraling en kan gestyled worden zoals u dat wilt, terwijl synthetische opties duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn.

We voorzien u van gedetailleerde informatie over het onderhouden en stylen van uw haarwerk, zodat het altijd op zijn best blijft uitzien.

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring begrijpen we de behoeften van onze klanten en blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën.
  • Individuele Aandacht: We bieden persoonlijke aandacht aan elke klant, waarbij uw tevredenheid en comfort voorop staan.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze haarwerken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap voor een langdurige en fantastische uitstraling.
  • Vertrouwelijkheid: We creëren een vertrouwelijke en respectvolle omgeving, begrijpend dat haarverlies een gevoelig onderwerp kan zijn.

Al 35 jaar een trendy kapsalon.

Snel een afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem.